Námietky solidárnych dlžníkov proti pohľadávke veriteľa - Fekete, Imrich
Námietka ako hmotnoprávny mimosúdny alebo uplatniteľný prostriedok obrany súkromného práva. Námietky solidárnych dlžníkov v súčasných právnych poriadkoch. Spoločné a osobné námietky solidárnych dlžníkov vo vzťahu k pohľadávke veriteľa. Námietky solidárnych dlžníkov voči veriteľovi v slovenskom súkromnom práve. Právo a povinnosť uplatniť námietku.