Consequences of COVID-19 on Digital Economy in the Horn of Africa - Getahun, Saleamlak Fentaw
Cieľom príspevku je syntetizovať dôsledky COVID-19 na digitálne hospodárstvo v oblasti Afrického rohu. Prehodnocuje prijatie digitálnej ekonomiky ako prostriedok prechodu cez pandémiu COVID-19, pretože svet počas pandémie zaznamenáva rozmach digitálnych spoločností.