Quality of Life for Occupational Risks of Cocoa Farm Workers in Nigeria - Fadiji, Damilare
Táto štúdia je zameraná na odhad kvality života pre riziká agrochemickej expozície pracovníkov kakaových fariem v štáte Ondo v Nigérii. Štúdia konkrétne odhaduje sumu, ktorú sú jednotlivci ochotní zaplatiť za zníženie pracovného rizika.