Assessment of the Odour Quality of the Air Surrounding a Landfill Site: A Case Study - Szałata, Łukasz
V tejto štúdii autori hodnotili kvalitu zápachu ovzdušia v blízkosti skládky pomocou prípadovej štúdie zariadenia na nakladanie s odpadmi, ktoré spracúva nebezpečné a inertné látky. Analýza dopadu študovaného zariadenia na kvalitu zápachu ovzdušia sa uskutočnila na základe systému matematického modelovania.