Logistiku léků řídí náročné předpisy - Toman, Pavel
Dodžiavanie prepravných podmienok logistickej firmy liekov do lekární a nemocníc. Zákony, vyhlášky a pokyny. Distribúcia liekov a ich logistika počas pandémie koronavírusu.