Zmluvy o poskytnutí finančnej služby Vybrané finančnoprávne aspekty niektorých bankových zmlúv a zmlúv o investičnej službe, možnosť zavedenia záporného úroku na bankovom vklade (obligatórnosť výnosu pre klienta finančnej inštitúcie) - Čunderlík, Ľubomír
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Zameranie sa na pozitívnoprávnu reguláciu vybraných zmluvných typov (napr. bankové zmluvy na bankový účet) a súvisiacu problematiku nakladania s finančnými nástrojmi. Analýza možnosti záporného úročenia v rôznych formách bankových vkladov. Úvahy k aktuálnym výzvam regulácie zmluvných typov na finančnom trhu vo svetle nových trendov.