Deliktná zodpovednosť za škodu v Obchodnom zákonníku (§ 757 - neriešené problémy) - Ovečková, Oľga
Vymedzenie porušenej povinnosti. Rozsah uplatnenia všeobecnej právnej úpravy zmluvnej zodpovednosti (náhrady škody) na deliktnú zodpovednosť. Uplatnenie inštitútu predvídateľnosti škody, ako prostriedku obmedzujúceho rozsah náhrady škody.