Digitálne platformy: súťažné právo verzus regulácia ex ante - Kalesná, Katarína
Pojem digitálna platforma a jej typológia. Súťažné výzvy na digitálnom trhu. Vzájomný vzťah medzi súťažným právom a reguláciou ako osobitný problém digitalizácie ekonomiky. Príklady, ako je možné riešiť problémy súvisiace s digitálnymi platformami prostredníctvom súťažného práva v rámci rozhodovacej praxe (Facebook a Google Shopping).