Daňová podpora podnikových inovácií a jej využívanie na Slovensku a v zahraničí - Ďurčeková, Ina
Analýza využívania daňových nástrojov verejnej podpory výskumu a vývoja v zahraničí a na Slovensku. Význam daňových nástrojov podpory podnikových inovácií. Porovnanie využívania daňových úľav vo vybraných krajinách EÚ. Vývoj superodpočtu na výskum a vývoj na Slovensku.