Komparácia zákonných podmienok pre distribúciu doplnkového dôchodkového sporenia v SR a doplnkového penzijného sporenia v ČR - Slezáková, Andrea, 1980-
Porovnanie zákonných podmienok pre sprostredkovanie doplnkového dôchodkového sporenia v SR a doplnkového penzijného sporenia v ČR. Doplnková dôchodková spoločnosť a penzijná spoločnosť. Samostatný finančný agent a viazaný finančný agent na Slovensku. Samostatný spostredkovateľ a viazaný zástupca v Čechách.