Kontrahovanie služieb vo verejnom sektore a jeho riadenie - skúsenosti z Českej republiky - Mikušová Meričková, Beáta
Kontrahovanie služieb vo verejnom sektore. Analýza skúseností vo verejnom sektore a jeho riadenie v podmienkach Českej republike. Miera kontrahovania miestnych verejných služieb a pomocných služieb vo verejných organizáciách.