Podpora konkurencieschopnosti, ekonomického rastu a prežitia firiem: Inovačná politika, štandardizácia a fungovanie verejného sektora (Výstup z projektu APVV-15-0322 Konkurencieschopnosť, ekonomický rast a prežitie firiem) - Orviská, Marta
Oblasť inovačnej politiky a podpory inovácií. Štandardizácia a jej vplyv na konkurencieschopnosť, ekonomický rast a prežitie firiem. Reforma verejného sektora.