Proposal of the Reworking Station Model Using Plant Simulation - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Návrh modelu prepracovávanej stanice v automobilovom závode pomocou simulácie Tecnomatix Plant Simulation ako jedným z najlepších softvérov na simulačné úlohy. Analýza reálneho výrobného procesu vo vybranej spoločnosti a hlavného produktu – externej rukoväti. Simulácia výrobného procesu vo vybranej spoločnosti a návrh stanice na prepracovávanie na jej základe.