K benefitom týkajúcim sa dopravy a ubytovania pre zamestnancov - Jarinkovičová, Valéria
Problematika dvoch zamestnaneckých benefitov týkajúcich sa dopravy a ubytovania pre zamestnancov a to najmä z aspektu zákona č. 595/2003 Z. z. v znení neskorších predpisov. Konkrétne príklady.