Innovation as a Factor in the Sustainable Business Model of Creative Industries - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Analýza otvorenej inovácie ako významná súčasť udržateľného obchodného modelu kreatívneho priemyslu. Charakteristika otvorenej inovácie. Kreatívny priemysel v Európe a na Slovensku. Export kreatívneho tovaru a služieb.