Projekt „Prvá pomoc plus“ - príspevok od štátu pre udržanie zamestnanosti - Pastierik, Vladimír
V dôsledku nepriaznivej epidemiologickej situácie bude štát pokračovať v poskytovaní finančnej kompenzácie zamestnávateľom. Realizácia projektu je stanovená na mesiace január až marec 2021. Konkrétne opatrenia, ktoré schválila vláda.