Účtovanie dotácie na úhradu nájomného - Gášpárová, Eva
Definícia dotácie na úhradu nájomného. Žiadosť o dotáciu a možnosti získania dotácie na úhradu nájomného. Účtovanie v sústave podvojného účtovníctva a jednoduchého účtovníctva.