Novák: Kroky medzinárodných inštitúcií a zoskupení sú najlepším možným riešením súčasného stavu - Novák, Marcel, 1979-
Názor odborníka Marcela Nováka na hospodársky vývoj v roku 2021. Ako sa zmení ekonomika po ukončení pandémie.