Status tehotnej zamestnankyne v pracovnoprávnych vzťahoch - Čurila, Dušan
Právne postavenie tehotnej zamestnankyne. Obmedzenie pri skončení pracovného pomeru s tehotnou zamestnankyňou. Špecifiká pracovných podmienok tehotnej zamestnankyne.