Účtovanie o časovom rozlišovaní - Novotná, Ľudmila
Časové rozlišovanie nákladov a výnosov podľa zákona o účtovníctve. Časové rozlišovanie podľa Postupov účtovania v PÚ. Účty časového rozlišovania. Komplexné náklady budúcich období. Účtovné prípady, ktoré sa časovo nerozlišujú a výdavky, výnosy a príjmy budúcich období. Časové nerozlišovanie v mikro ÚJ, veľkých a malých účtovných jednotkách a vo všetkých účtovných jednotkách.