Technické zhodnotenie majetku v špecifických prípadoch - Kolembus, Anton
Technické zhodnotenie odpísaného majetku - daňové a účtovné hľadisko. Technické zhodnotenie nehnuteľnej kultúrnej pamiatky - daňové a účtovné hľadisko. Technické zhodnotenie dlhodobého majetku nespĺňajúceho limit ocenenie 1700 euro - daňové a účtovné hľadisko.