Povinnosti pri ročnej uzávierke v mzdovej učtárni za rok 2020 - Matlovičová, Iveta
Povinnosti pri ročnej uzávierke v mzdovej učtárni za rok 2020. Povinnosť viesť evidenciu o dovolenke. Skompletizovanie evidencie dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Vykonanie ročného zúčtovania prostriedkov sociálneho fondu. Podanie informácie o výsledkoch posúsenia zdravotného rizika. Preukázanie plnenia povinného podielu počtu občanov so zdravotným postihnutím. Povinnosť uzatvorenia a archivovania mzdových listov. Kontrola mzdových parametrov v novom mzdovom období. Uplatnenie daňovej úľavy na daňovníka od 1.1.2021.