Foreign Direct Investment as a Form of International Business - Barlašová, Terézia
Vstup podniku na zahraničný trh v rámci konsolidácie svojej pozície na domácom trhu. Medzinárodný obchod ako dôležitý proces pomáhajúci rozvoju jednotlivých krajín a rozvoju svetového hospodárstva. Opis a fázy vstupu podniku na zahraničný trh v podmienkach Slovenska. Spôsob vstupovania na zahraničný trh a do priamych zahraničných investícií ako najvyššieho stupňa internacionalizácie.