Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve - Cígerová, Nadežda
Lehota na zostavenie účtovnej závierky a podanie ÚZ do registra účtovných závierok. Právna úprava jednoduchého účtovníctva vo väzbe na zostavenie ÚZ. Účtovanie a vykazovanie pohľadávok, záväzkov a zásob v ÚZ. Účtovanie v súvislosti s obstaraním, používaním, odpisovaním a vyraďovaním dlhodobého majetku. Vzor vyplnených tlačív.