Daň z nehnuteľností v roku 2021 - Ištóková, Iveta
Kto je povinný podľa zákona o miestnych daniach v zdaňovacom období roku 2021 podať priznanie k dani z nehnuteľnosti. Tlačivo na výpis priznania. Správca dane z nehnuteľnosti. Daň z pozemkov, zo stavieb a z bytov. Zákonné oslobodenia od dane z nehnuteľností a fakultatívne úľavy. Vznik a zánik daňovej povinnosti. Vzor vyplnených tlačív.