Účtovná závierka neziskových účtovných jednotiek za rok 2020 účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva - Vršková, Jana
Povinnosť každej neziskovej účtovnej jednotky uskutočniť k poslednému dňu účtovného obdobia účtovnú závierku. Atribúty, informácie a zostavenie ÚZ. Výsledok hospodárenia. Inventarizácia. Účty časového rozlíšenia. Vyjadrené v cudzej mene. Rezervy. Absencia potrebných dokladov. Opravné položky. Zostatková doba splatnosti. Účty pri konci účtovného obdobia. Zverejňovanie ÚZ.