Koncoročné povinnosti platiteľa dane - Jurišová, Anna
Zákon o DPH ukladá platiteľovi dane povinnosti, ktoré sa viažu k obdobiu kalendárneho, prípadne hospodárskeho roka, a to v závislosti od účtovného obdobia platiteľa. Aké sú koncoročné povinnosti platiteľa - komplexný príklad. Osobitná úprava pre cestovné kancelárie a daňové priznanie za posledné zdaňovacie obdobie kalendárneho roku.