Námořní dopravě pomohla digitalizace - Toman, Pavel
Vplyv koronakrízy na lodnú dopravu. Digitalizácia námornej dopravy zabraňujúca kolapsu. Zásobovanie Českej republiky a problémy s nedostatkom námorných kontajnerov.