Nezákonné konanie verejného zhromaždenia - Tekeli, Jozef
Oznamovacia povinnosť zvolávateľa verejného zhromaždenia. Vyvodenie zodpovednosti obcou za nezákonný postup zvolávateľa. Sankcie za nezákonný postup.