Zmeny v pracovnom práve počas mimoriadnej situácie - Hrtánek, Ladislav
Konkrétne zmeny v Zákonníku práce v rámci vyhlásenia mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu a počas dvoch mesiacov po ich odvolaní.