Zlepšenie podnikateľského prostredia - Trizuliak, Tibor
Schválenie zákona dňa 9. júla 2020, ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti so zlepšovaním podnikateľského prostredia zasiahnutým opatreniami na zamedzenie šírenia COVID-19. Cieľom je zníženie administratívnej záťaže podnikateľských subjektov. Vplyv zákona na jednotlivé oblasti.