Making Sense of the European Union: Mapping 'Thought Communities' in Six EU Member States - Bátora, Jozef
Analytická štúdia postoju verejnosti k Euróspkej únii a zmysel občanov pre úniu. Myšlienkové komunity členských štátoch EU - Fínsko, Francúzsko, Nemecko, Maďarsko, Taliansko a Slovensko.