<The> Current Challenges of Property Valuation: The Case of Sweden - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Odhadovanie pri oceňovaní nehnuteľností v praxi. Používané metódy vzhľadom na aktuálnu situáciu na trhu s nehnuteľnosťami a dostupnými informáciami o vplyve makroekonomických a demografických faktorov. Stanovenie objektívnej hodnoty nehnuteľnosti v rôznych prípadoch (kúpa a predaj, daňové účely, hypotekárne pôžičky a iné). Analýza relevantnosti metód oceňovania nehnuteľností používaných vo Švédsku vzhľadom na turbulentnú situáciu na trhu nehnuteľností. Pomer ceny nehnuteľnosti k príjmu vo Švédsku za obdobie 2018 – 2020. Prípadné vplyvy pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom.