<The> Importance of Sales Strategy – Adjusting Entrepreneurial Sales Strategies in Times of Market Changes and Digital Transformation - Mulka, Lukas
Dôležitosť prispôsobenej predajnej stratégie v čase zmien na trhu a digitálnej transformácie v dnešných podnikoch. Teoretický rámec, na ktorom budú založené všetky ďalšie vysvetlenia. Digitálna transformácia a dynamika trhu, ktoré majú významný vplyv na obchodnú stratégiu spoločnosti.