Convergence of Non-financial Companies’ Capital Structure in Central and Eastern Europe - Krištofík, Peter
Konvergencia finančných systémov vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy skúmaním typickej kapitálovej štruktúry a jej konvergencie nefinančných spoločností. Sigma konvergencia pomerov najdôležitejších finančných záväzkov k celkovým finančným záväzkom. Pasíva, ktoré tvoria významnú časť celkových pasív - akcie investičných fondov, bankové pôžičky, dlhové cenné papiere a obchodný úver.