Zárobková činnosť nezamestnaných - Tichý, Miroslav
Zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti ako reakcia na zhoršujúcu sa situáciu v dôsledku pandémie. Kto je uchádzač a znevýhodnený uchádzač o zamestnanie. Hľadanie zamestnania. Podpora zamestnanosti.