Novela zákona o odpadoch - Jaško, Jozef
Úprava ustanovení týkajúcich sa triedeného zberu komunálnych odpadov v rámci novelizácie zákona č. 302/2019 Z. z. o zálohovaní jednorazových obalov na nápoje. Cieľ novely zákona.