Diverse Organizational Culture and Its Impact on Innovative Work Behavior of Municipal Employees - Jankelová, Nadežda, 1966-
Kontext viery, hodnôt a pravidiel rozmanitej organizačnej kultúry (DOC) a inovatívneho pracovného správania (IWB). Vzťah medzi vierou, hodnotami a pravidlami DOC na mestských úradoch SR a IWB. Definícia diverzity managementu.