Competitor Threats and the Competitive Advantage among Commercial Banks in Kenya - Waithaka, Paul
Vplyv hrozieb konkurencie na konkurenčnú výhodu medzi komerčnými bankami v Keni. Cieľovou populáciou pre štúdiu boli riaditelia alebo manažéri zodpovední za plánovanie alebo stratégiu v každej zo štyridsiatich bánk v krajine. Ohrozenie konkurenciou malo významný vplyv na schopnosť bánk udržať si konkurenčnú výhodu. Hrozby konkurencie sú skutočné a mohli by brániť stratégii spoločnosti v úspechu na trhu, a preto by mali byť odhalené včas.