Ochrana osobných údajov vo verejnej správe - Martončiková, Petra
Otázka ochrany osobných údajov pred ich zneužitím vo verejnej správe. Legislatíva vo veci spracúvania osobných údajov. Zákaz spracúvania osobitných kategórií osobných údajov. Postihy a výška pokuty.