Technology Effect on the Leader Behaviors in the Digital Era - Kapucu, Hakan
Vedúci predstavitelia v podnikaní a technologický pokrok ovplyvňujúci ich správanie, rozhodnutia, postrehy či aj životný štýl. Charakteristiky vytvárajúce efektívnych podnikových lídrov a ich ovplyvnenie digitálnou transformáciou. Zručnosti a kľúčové správanie lídra dnešnej a budúcej doby. Výzvy a vývoj pre holistický prístup paradigmy líderstva počas digitálnej transformácie. Vzájomná súčinnosť lídrov s technológiou, potreba osvojenia a prispôsobenia sa meniacemu svetu z technologického aj univerzálneho hľadiska.