Teoretické kontexty krízy demokracie. Postdemokracia - východisko alebo slepá ulička v teoriách demokracie? - Augustín, Michael, 1991-
Diskusia o pojme post-demokracia v politickej vede. Analýza troch spôsobov uchopenia daného konceptu podľa rôznych odborníkov - mysliteľov.