Gastrolístky alebo peňažný príspevok? - Jaško, Jozef
Snaha o zmenu formy prispievania zamestnávateľa na stravovanie zamestnanca, najmä upravenie možnosti zamestnanca vybrať si medzi stravovacími poukážkami a finančným príspevkom na stravovanie. Ako upravuje návrh povinnosti zamestnávateľa podľa nových odsekov 6 a 7 § 152 ZP.