Nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie - Hrtánek, Ladislav
Čo je nelegálna práca a nelegálne zamestnávanie podľa zákona č. 82/2005. Spôsoby vykonávania kontroly nelegálnej práce inšpektorátmi práce. Postihy.