Zmeny financovania v regionálnom školstve v SR - Hrašková, Dagmar
Informácia o novele školského zákona č. 245/2008, o štátnej správe v školstve č. 596/2003 Z. z., ako aj o financovaní ZŠ a SŠ a školských zariadení č. 597/2003 Z.z. s účinnosťou od 1. januára 2021.