Education in the Field of Financial Planning in the Conditions of Teaching by Distance Methods - Hyránek, Eduard, 1955-
Tento príspevok odráža pedagogické skúsenosti s výučbou finančnej analýzy a finančného plánovania počas krízy COVID-19. Príspevok je popisom realizácie výučby v súčasnej situácii v podmienkach krízy COVID-19, kde celá výučba prebieha v online priestore.