Přinesl koronavirus do firem přirozený personální audit? - Spáčilová, Lucie
Prirodzený personálny audit. Uchádzači o prácu a ich požiadavky v čase šírenia ochorenia COVID-19. Scenáre a skupiny zamestnancov počas obdobia pandémie - fanúšikovia plateného voľna, paralyzovaní zmenou, preťažení manažéri a home office. Riešenia týchto scenárov.