Práce na home office výkonnost lidí nesnížila - Michl, Jakub
Presun firiem z rôznych odvetví zo sektoru offline do sektoru online. Technológie ako dôležitá súčasť malých aj veľkých firiem v čase šírenie ochorenia COVID-19. Home office a jeho výhody.