Proměny marketingového výzkumu v době pandemie - Stříteský, Václav
Vplyv šírenia ochorenia COVID-19 na marketingový výskum. Dynamické zmeny v správaní zákazníkov. Obmedzenie metód zberu dát, ochota k účasti vo výskumoch a skreslenie výskumu. Problémy s vyhodnocovaním marketingových dát.