Spoločenská odpovědnost firem: pandemie koronaviru umocnila důležitost moderních technologií - Kneblíková, Markéta
Spoločenská zodpovednosť firiem a jej vplyv na správanie spotrebiteľov a odporúčanie značky. Pandémia COVID-19 a potreba rozvoju moderných technológií pomáhajúce spoločnosti. Prieskum spoločensky zodpovedného chovania v ČR.